joi, 5 martie 2009

Special day!!!

Ca la 17 aniii...fără griji şi fără bani:)). Azi s-au împlinit 17 primăveri de când lumea asta s-a pricopsit cu mine, fratemeo a avut de cine să aibă grijă şi părinţii mei au radiat de bucurie pentru a 3-a oară. Am schimbat doar sufixul, dar parcă se şi vede deja diferenţa. Mă simt mai bătrân, mai matur, cu mai multe responsabilităţi, deşi mai am un an până să fiu major şi să mi se poată aplica toate legile. Astăzi a fost o zi plăcută, o zi de relaxare, atât acasă cât şi la şcoală. Am fost felicitat de colegi şi nu numai, mai ales că am fost plăcut surprins să primesc urări de la prieteni care nu credeam să ştiu exact ziua mea de naştere, mi-am servit colegii cu ceva dulce şi pe profi de asemenea să se mai îndulcească şi ei, toate astea bucurându-mă nespus. Cadouri nu am primit, însă ştiu că în weekendul ăsta voi primi totuşi câte ceva. Am ales să mă sărbătoresc mâine aşa puţin alături de câţiva colegi şi totodată prieteni şi să las marea petrecere pentru la anul. Ce pot să spun este că sunt fericit. Simt asta, poate nu se vede pe chipu-mi, dar este adevărat. Am o familie extraordinară, prieteni pe care pot conta, aspiraţii pe care sunt convins că le voi transforma în realitate, bucuria ca am acest blog, că este citit, chiar dacă nu de foarte multe persoane pentru mine sunt f importante. Evident că mi-am pus dorinţe pentru anul/anii care urmează, de la a fi sănătos, a-mi lua carnetul până la...( dacă le spun pe toate nu ar mai rămâne doar ale mele, şi poate nu s-ar mai împlini ). Am fost întrebat cum e la 17 ani şi raspunsul ar fi simplu: e bine, e plăcut, e special, e unic, e aşa cum fiecare îşi doreşte şi e 17-le tău şi doar al tău. Pun virgulă aici, deşi poate aş putea scrie mult mai multe. La Mulţi Ani mie şi să mă bucur de tot ceea ce am şi ce o să am în viitor. To be continued next year!

5 comentarii:

La 5 martie 2009 la 20:12 , Blogger jorjh a spus...

La multi ani, sanatate si numai bine si din partea mea! >:D<

 
La 5 martie 2009 la 20:33 , Anonymous Anonim a spus...

La multi ani bah ! ! !

sa ne traiesti o mie de ani :>

 
La 5 martie 2009 la 20:56 , Anonymous Anonim a spus...

La multi ani cu sanatate sa iti dea viata tot ce-ti doresti, zile senine si fericire la multi ani sa traiesti!!! :*:*:* na ca tiam cantat si la multi ani... >:D<

 
La 5 martie 2009 la 22:20 , Blogger Deme a spus...

La Mulţi ani cu delay, că nu mă ajută deloc timpul ăsta, bată-l vina :) Să creşti mare ca om, nu neapărat ca statură, să duci blogul ăsta departe şi să trăieşti viaţa aşa cum îţi place, pentru că avem doar una şi oricum e mult prea scurtă pentru tot ce ne plănuim. Şi îţi doresc să ţi se împlinească cele mai importante vise, nu toate, că altfel nu ar mai avea farmec :)

La Mulţi Ani, Bon Anniversaire, Happy Birthday, Alles Gute zum Geburstag, Parabens, Feliz cumpleanos... ce mai contează limba, ideea e că sper să trăieşti atât cât îţi doreşti tu, fie 1000 sau 80 de ani :)

 
La 7 martie 2009 la 17:58 , Anonymous Anonim a spus...

La multi ani. :)

De-ar fi mai multi adolescenti ca tine... poate tara asta ar merge intr-o directie mai buna. :)

sa fii iubit.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire