sâmbătă, 7 martie 2009

S-D-M!

Bun, toată lumea îţi recomandă să vezi faimosul film care a luat anul acest 8 Oscaruri, ,,Slumdog Millionaire”. Nu am avut curiozitatea să îl văd până acum câteva zile când la propunerea profei de engleză am hotărât să îl urmărim joia trecută ( chiar de ziua mea ). Gigi a promis că ne aduce el filmul la şcoală cu subtitrare cu tot şi s-a ţinut de cuvânt. Aşa că joi de la 8 la 10 dimineaţa am vizionat super filmul. Spun super pentru că pe mine cel puţin m-a impresionat. Nu am ţinut cont de ce auzisem de la alţii pur şi simplu am avut unele trăiri urmărind cele 115 minute de acţiune. Am fost impresionat de modul de viaţă al celor din India, de condiţiile de trai, de tot practic. Poate că a fost un început mai dur, poate unele moment nu îşi aveau rostul, dar pe mine nu m-au deranjat. Acele întâmplări din viaţa lui Jamal, deşi tragice, sunt amintiri care i-au rămas în suflet, care l-au marcat pe viaţă şi care au fost singura lui avere. Cu averea sufletească, amintirea mamei, a fratelui, a femeii iubite, a sărăciei în care a trăit şi din care a luptat să scape el a încercat să o transpună în avere materială. Un alt lucru care a fost uimitor au fost ideile, stările sufleteşti, sau învăţămintele care se puteau extrage din fiecare poveste a lui. Oricum ar fi, eu susţin că şi-a meritat oscarurile şi nu pot decât să vă sugerez a vă uita la el pentru că nu o să regretaţi. Cu ocazia asta va apărea şi primul link către un video pe acest blog şi anume dacă vreţi să urmăriţi trailerul îl găsiţi aici.

PS: nu uitaţi că mîine este o zi specială, sper că aţi pregătit deja cadourile pentru mamele/nevestele/iubitele voastre. Aşa cum de 1 martie a fost publicat un articol special aşa şi mâine va fi la fel.

1 comentarii:

La 8 martie 2009 la 22:44 , Anonymous Anonim a spus...

Foarte tare filmul...si eu l-am vazut astazi...
App, foarte frumos blogul tau :)...si eu am unul, dar nu-mi prea fac timp sa scriu...o sa intelegi cand o sa vii in cj cum e cu timpul ;))..Salutari de la poalele Feleacului! :P

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire