duminică, 15 februarie 2009

Don't stop the music!!!

Am aşternut câteva gânduri aici pe blog, acum aş vrea să vorbesc despre un subiect puţin diferit şi anume despre muzică şi în special concerte. Se pare că începând cu anul 2007 continuând cu 2008 şi se pare la fel şi cu 2009 artiştii străini de primă mână au început să ne colinde ţara. Probabil că nu ar fi foarte interesant să fac o înşiruire a tuturor celor care au concertat sau vor concerta în România aici, dar o să îi numesc pe cei mai importanţi zic eu:
• Rolling Stones-vara anului 2007
• Depeche Mode-revin în luna mai anul acesta în capitală
• Sting-a concertat recent şi pare-se a dat o lecţie de muzică pură
• James Blunt-pe 21 luna asta la Sala Polivalenta Bucureşti-nu cred că mai sunt bilete că aş face un drum până acolo
• Manowar (heavy-metal)-va concerta la B’estfest
• Kylie Minogue-a dat un recital pe stadionul Cotroceni 2008
• Metallica-celebra trupă a concertat tot pe stadionul Cotroceni tot 2008
• Lenny Kravitz-tot pe Cotroceni în 2008
• Iron Maiden-aceeaşi locaţie, acelaşi an
şi desigur lista poate continua. Se pare că mai marile trupe străine nu ne mai ocolesc, la fel şi cântăreţii. Capitala este locul preferat de aceştia, uneori mai vin la Sibiu, Cluj, Braşov, dar tot la Bucureşti e baza ( acolo e şi after partyul mai tare…). Nu ştiu când vom vedea ceva trupe străine şi la noi în oraş, oricum nu prea curând, nici cele autohtone nu se înghesuie prea tare. Atunci nu ne rămâne decât să ajungem în Sibiu/Cluj şi dacă ne permitem la capitală să auzim adevărate recitaluri ale unor nume în industria muzicală mondială. Se pare că bilete la James Blunt nu mai sunt deşi oricât ar fi biletul aş plăti pentru că sunt sigur îşi merită banii şi cei prezenţi la concert nu vor fi dezamăgiţi. Cinema nu avem în oraş, concerte destul de slăbuţ, la un bal, la serbări mai special poate vin câţiva. Mai balansăm puţin cu spectacolele de teatru care mai sunt, 1-2 pe luna…
Până una alta dau pe playlist la Sting şi la ale sale piese adevărate şi mai pregătesc caietele pentru şcoală. O seară bună şi spor în săptămâna ce vine!
PS: se zvoneşte că U2 şi AC/DC ar trece anul acesta pe la noi aşa că fiţi pe fază!

4 comentarii:

La 15 februarie 2009 la 22:40 , Blogger jorjh a spus...

"Cinema nu avem în oraş, concerte destul de slăbuţ"

Aici te inseli, noi am avut concert Guta la cinema, mai tare de atat nu se poate. Oricum, tara noastra inca ii teren proaspat si dubios pentru concerte, o sa vina ei mai multi in timp, da de ne mai dezvoltam si noi nitel. Numa` bine.

 
La 16 februarie 2009 la 22:09 , Anonymous Anonim a spus...

Hai si la James Blunt, ca mai gasesti bilete daca te grabesti:) o sa fie foarte frumos...

 
La 19 februarie 2009 la 13:14 , Anonymous Anonim a spus...

auzi frate la jorjh asta =)) auz ca cica "am avut concert Guta la cinema, mai tare de atat nu se poate" =)) cocalar.net =))

 
La 26 februarie 2009 la 00:37 , Blogger jorjh a spus...

@DarkAngel: bine ca esti tu tru..de sarcasm ai auzit, hm?

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire