duminică, 5 aprilie 2009

Ce ratareee!

Dacă tot am adus aminte de meciul naţionalei noastre cu Serbia să mă refer şi la cele 2 meciuri jucate ,, de ai noştri”. Le spun de pe acum celor care au preferat să vadă meciul cu Serbia în loc să stingă becu, să iasă la o plimbare sau să facă ceva ce nu implica lumină: ţeapăăă!!!, am pierdut meciu şi am ratat şi calificarea la mondiale aşa aţi ales foarte prost!.

Desigur, poporul de microbişti-antrenori-maseori-jucători şi ce mai vreţi voi a stat ,,cu sufletul la gură” să vadă cum o da Mutu o ,,boabă” şi cum îi batem pe sârbi. Asta nu s-a întâmplat însă, când dădeam şi noi gol veneau sărbii şi ne mai dădeau şi ei unu. Meciu nu l-am văzut, aşa că nu o să mă refer la ocazii, cum a fost arbitrajul şi altele de genu. Cert este că am pierdut şi ne îndreptam spre meciu cu Austria unde speram ca jucătorii să ,,spele ruşinea” şi să ne arate că meciul de la Constanţa a fost un accident.

Exact aşa a fost, doar că în sensul negativ, ne-au arătat cât de praf sunt, ce mari jucători se cred când ei nu sunt în stare să îi bată pe austrieci. Joc prost, echipă penibilă şi un antrenor care merită un Oscar pentru pâmpălăul anului!!. Cum poţi să apari în faţa presei şi să spui că tu ştiai că vom pierde acest meci???.

La ce să ne mai aşteptăm atunci?. La nimic, aboslut nimic, mondialele le vom vedea din faţa televizorului, dar naţionala României va fi şi ea alături de noi că doar ce rost are să ne deplasăm în Africa de Sud să facem cinste tărişoarei. 2 meciuri, 2 înfrângeri, aceeaşi jucători, acelaşi antrenor şi nici un motiv ca să mai văd echipa naţională la televizor. Am suferit 2 înfrângeri aşa cum Zuninga a încasat 2 croşee de la Bute care l-au pus la podea.

Hai România: la judo, la canotaj, la gimnastică, la box, la..., în mod cert la fotbal nu. Sunt sigur că mulţi s-au săturat şi mai bine ne trezim la 5 dimineaţa să vedem cum Bute îşi apără centura MONDIALĂ decât să văd cum Bănel dă cu minge prin tribune. Am să mă uit acum la gimnastică, la Europene unde avem deja câteva medalii!!

1 comentarii:

La 8 aprilie 2009 la 21:17 , Anonymous Malina S a spus...

apai ce sa te astepti de la romani...:-J... nus eu experta intrale forbalului dar deja mam scarbit sa butonez telecomanda si sa vad numai fotbal...:)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire