sâmbătă, 21 martie 2009

Lenea asta:)

Încep articolul prin a-mi cere scuze pentru săptămâna aceasta care este pe sfârşite. De ce spun asta?: Pentru că am cam neglijat blogul, deşi idei am avut, le mai am, dar le păstrez pentru săptămâna ce vine. Pur şi simplu nu am avut tragere de inimă să deschid un document word şi să aştern gândurile ce îmi străbăteau mintea şi aşa relaxată:).

Săptămâna a început printr-un control medical ( nu la cap pentru că nu sunt chiar atât de dus cu pluta:D ) să văd cât de sănătos sunt. Spre surpriza şi bucuria mea sunt sănătos TUN:). Recunosc, nu eram extrem de încrezător că vor ieşi atât de bine analizele. Dau un simplu exemplu ca să arăt că vorbesc pe bază de date- acum un an trigliceridele erau 460 ( stiu, pentru cunoscatori este fff mult ), iar acum sunt 90:X ceea ce este o performanţă greu de egalat.

Am continuat cu ziua de marţi, o zi lejeră, în care am primit rezultatele de la mai multe teste, rezultate favorabile, care m-au mulţumit. După un astfel de început ar fi trebuit să fiu extrem de energic, dar în loc de energie a apărut lenea. Da stimaţi cititori, chiar ea, inegalabila şi inconfundabila lene. Aşa cum un moralist si filozof francez pe nume Luc de Clapiers spunea şi citez ,, Leneşul are totdeauna chef să facă ceva, dar începând de mâine”.

Ei bine citatul se adevereşte într-o foarte mare proporţie şi în cazul meu. Cum am reuşit să mă calific la olimpiada de geografie faza judeţeană ( da, mai dau şi pe la olimpiade, asta am făcut de mic:)) ) am primit din partea liceului 3 zile de stat acasă, 3 zile în care să aprofundez şi mai mult materia şi să fiu în formă maximă la ora probei. Dacă vă închipuiţi că am pus în practică recomandările profesorului ( Universul!!!.... :) –doar Sebi îl imită cum trebuie ) trebuie să vă dezamăgesc. Am văzut cele 3 zile ca pe o oportunitate de a sta acasă, de a pierde vremea şi de a mă relaxa.

Recunosc, am mai dat şi pe la şcoală din diferite motive, dar nu mai mult de 3 ore pe zi apoi repede acasă unde mă aştepta somnul binemeritat apoi calculatorul sau consola Wii:X. Desigur, am primit de la acelaşi profesor materiale de studiu, cărţi, atlase, doar că nu a avut cine să se ocupe de ele. Acum sunt prea rău cu mine, am studiat şi eu câte ceva, nu am pierdut vreme în toate cele 3 zile, nu a putut corpul să suporte atâta relaxare:)).

Da, şi uite aşa au trecut cele 3 zile de relaxare şi a venit azi când a trebuit să îmi pun la încercare cunoştinţele de geograf:D. Au fost subiecte grele, şi am scris vreo 8 pagini;)) din care sper să fie câteva lucruri bune. Şi uite aşa a trecut şi săptămâna asta, care a fost una chiar foarte uşoară după o bună periodă de timp. Nu îmi rămâne decât a promite că săptămâna ce vine voi fi mult mai activ şi că voi veni cu articole cât mai bune din punct de vedere calitativ.

În final îmi revine şi mie plăcerea să introduc în blogosferă un nou blog apărut acum câteva ore ce aparţine unei fete, Ela mai precis, o tânără aşa, la 1.70 înălţime cu ochi negri ( cam atât măsoară şi blogul şi tot negru e şi blogul pe margini:) ) care este tentată să dea la jurnalism, asta peste 1 an şi ceva când va găta cu liceul. Astăzi, la insistenţa câtorva persoane, printre care mă consider şi pe mine a decis să îşi transpună ideile şi sentimentele pe un blog, spre a le împărtăşi şi altora. Nu pot decât să îi urez bun venit în blogosferă, să aibă cât mai mulţi vizitatori şi să scrie articole pentru că se pricepe. Cam atât, dacă v-am făcut curioşi vă ofer acest link către blogul ei unde deja a început în forţă postând primul articol.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire